•   用户协议  
  •   隐私政策  
  •   在线留言  
  •   联系我们  
  •   新闻中心  
  •   产品展示  
  •   公司概况  
  •   首页  

  • 关于我们

    路通文化

    产品展示

    工厂展示

    销售网络

    新闻中心

    our news

    Welkom bij Join China Lutong op Automech Formula 2017

    Adres: Cairo International Convention & Exhibition Centre

    Standnummer: 5.E208

    Tijd: 10-12 december 2017

     

    Automech-formule, de Cairo International Motor Show, is het belangrijkste en meest prestigieuze evenement voor automobielindustrieën in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA), Automech-Formula werd geboren met diepe wortels in de markt op basis van accumulatieve ervaringsgeschiedenis van 23 jaar. opeenvolgende versies sinds 1994.

     

    China Lutong Parts Plant neemt deel aan The Cairo International Motor Show Automech Formula 2017, onze stand staat in 5.E208. AUTOMECH FORMULA is een driedaags evenement dat wordt gehouden van 10 tot 12 december 2017 in het Cairo International Convention & Exhibition Centre (CICC) in Caïro, Egypte.

     

    In de stations 5.e208 kijken we voelen dat het JET - programma, en de gevolgen voor de landbouw, de industrie en de Chinese Zee de weg vragen. Wij nodigen buitenlandse agenten en klanten van harte uit om een ​​stand te bezoeken. We zijn verheugd onze nieuwste productoplossingen te introduceren, waaronder de VU-hoofdrotor, DPA-koprotor, dieselmondstuk, dieselplunjer, dieselinjector, overdrukventiel, VE-pomponderdelen en -montage en onze nieuwe diesel common rail injectoren & Nozzles-producten. Meer dan 2000 soorten Diesel Fuel Injection Parts en accessoires worden geproduceerd in China Lutong en voldoen allemaal aan de milieunormen van Euro II tot Euro III. Het kwaliteitsmanagementsysteem voor de productie van dieselonderdelen is gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001: 2008. Onze activiteit Brandstofinjectiesystemen stellen motoren in staat te voldoen aan de toenemende uitstootvereisten en tegelijkertijd het brandstofverbruik en de prestaties te maximaliseren.

     

    Als gerenommeerde fabrikant, handelaar en leverancier van dieselinspuitsystemen, waaronder VE-pompen, koprotor, brandstofinjectoren en inspuitkoppen. We willen onze klanten uitstekende after-sales service en kwaliteitsonderdelen leveren. De OE-standaardkwaliteit en -betrouwbaarheid van onderdelen van de aftermarket vormen een enorme meerwaarde voor onze klanten.

     

    Wij nodigen u van harte uit om met ons deel te nemen aan het evenement om met u de nieuwste ontwikkelingen en technologieën van de auto-industrie te delen.



    中路通是一家集柴油机配件,汽车喷油嘴,高压柴油泵,柱塞偶件,修理包,燃油喷射系统,重型汽车配件工程机械配件,油泵泵头研发与销售于一体的配件生产商。自2002年以来,一直是ADS(美国)柴油机配件生产商和经销商协会会员单位。
    中路通柴油机配件厂版权所有