•   Termos  
 •   Pol铆tica  
 •   Guestbook  
 •   Contato  
 •   Not铆cias  
 •   Produto  
 •   Sobre n贸s  
 •   Home  

 • Sobre n贸s

  Cultura

  produto mostram

  F谩brica Show

  Mercado

  Not铆cias

  our news

  China Lutong maakt succes in de 121ste Canton Fair

  China Import and Export Fair, ook bekend als de "Canton Fair", werd opgericht in 1957. Co-hosted door het ministerie van Handel van PRC en de People's Government of Guangdong Province en georganiseerd door China Foreign Trade Center, wordt het gehouden elk jaar en de herfst in Guangzhou, China. Canton Fair is een uitgebreid internationaal handelsevenement met de langste geschiedenis, de grootste schaal, de meest complete tentoonstelling, de grootste koperbijeenkomst, de breedste distributie van het bronland van de kopers en de grootste zakelijke omzet in China.

   

  De 122e Canton Fair nam vijf dagen op 15 oktober 2017 en eindigde op OCT.19, 2017. China-lutong's stand is gelegen op E09 in hal 6.1.

   

  In de stand tonen wij onze producten Diesel pompstamp (bevat type A, AD, P, PS7100, PS8500, EP9, MW en de andere), Nozzle (bevat type DN, PDN, S, SN, PN, DSLA, BDLL en meer ), Leveringsventiel, spuitpunten, onderdelen van het gemeenschappelijk railsysteem, onderdelen van de VE-pompen en de accessoires zoals: hoofdrotor, camdisk, voedingspompen, reparatiepakket, brandstofinjectoren, onderdelen voor brandstofinjector, potloodspuitstuk enz.) En het merk van het bedrijf cultuur die een goed effect kreeg. Niet alleen het succes van de nieuwe gasten veroorzaakt door de aandacht, maar ook om de intentie van de oude gasten te consolideren.

  .

   

  We hebben elkaar ontmoet met de klanten die samen met ons hebben gewerkt, maar ze hebben elkaar nooit eerder ontmoet.

  We hebben de nieuwe klanten ontmoet die elkaar al lang contact hebben gehad, maar nooit eerder ontmoet. En we hebben ook nieuwe vrienden gevonden van deze show. Wij geloven dat we de komende tijd goed samenwerken met elkaar. Omdat we er nog steeds op gericht zijn producten van hoge kwaliteit aan te bieden met concurrerende prijs en goede service.

   

   

  Enkele foto's die we namen tijdens de 122ste Canton Fair.........

   

     China Lutong diesel Parts Plant 茅 um fabricante especializado em motores diesel parts.Our majored produtos 茅 came de comando,bico injetor diesel,bomba de gasoil,bio diesel pump,bomba de inyecci贸n diesel,bombas de alimentacion diesel,Fuel inyecci贸n Diesel,jogos de bombas,partes del motor diesel.
  Copyright by China-lutong partes diesel plant All Right Reserved